ΕΛΛΑΔΑ

Εντός της ημέρας προσάγεται και η δεύτερη ύποπτη

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις - Προσήχθη η φερόμενη ως βασική ύποπτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην τραγική υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα, με την προσαγωγή μίας γυναίκας ύποπτης για το συμβάν, αφού από το πρωί της Πέμπτης (11/6) προσήχθη στη ΓΑΔΑ και καταθέτει 35χρονη, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι η βασική ύποπτη!

Η 35χρονη κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Οι πληροφορίες της ΕΡΤ μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν έχει ομολογήσει για την επίθεση. Το στοιχείο που φέρεται να την πρόδωσε είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Όπως προκύπτει, η εν λόγω γυναίκα προέρχεται από το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος, η οποία, κατά πληροφορίες είχε ερωτική αντιζηλία με την Ιωάννα. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, εντός της ημέρας θα προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20η Μαΐου, η 34χρονη Ιωάννα έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό τη στιγμή που περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα. Αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι το καυστικό υγρό ήταν βιτριόλι (θειικό οξύ).

Έκτοκτε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διεξήγαγε έρευνες με βάση τις σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας, ενώ κατάθεση έδωσε και το ίδιο το θύμα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.