MEDIA

Η «ώρα της στέψης» για την ACB Liga Endesa έρχεται ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

  • Τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι & Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης θα μεταδοθούν και σε 4Κ ανάλυση, στο κανάλι COSMOTE SPORT 4K

 

Οι μάχες των ισπανικών ομάδων μπάσκετ συνεχίζονται με φόντο τον τίτλο στην ACB Liga Endesa, και τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ημιτελική και την τελική φάση της διοργάνωσης, που διεξάγονται αυτή την εβδομάδα. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή του Ισπανικού πρωταθλήματος, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD.

Με τις Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, την Παρασκευή 26/6 διεξάγονται οι αναμετρήσεις που θα δώσουν τα εισιτήρια της επόμενης φάσης στις ομάδες του 2ου Ομίλου. Πρόκειται για τα παιχνίδια Μπούργκος-Ανδόρα (16.30, COSMOTE SPORT 4HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Σαραγόσα (22.30, COSMOTE SPORT 4HD) και Γκραν Κανάρια-Βαλένθια (19.30, COSMOTE SPORT 4HD) - αγώνας που θα μεταδοθεί ελεύθερα για το κοινό και στο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

 Την Κυριακή 28/6 το ενδιαφέρον στρέφεται στον 1ο και τον 2ο ημιτελικό, που θα διεξαχθούν στις 19.30 και στις 22.30, αντίστοιχα, ενώ την Τρίτη 30/6 (21.00, COSMOTE SPORT 4HD) θα δοθεί το τζάμπολ του μεγάλου τελικού, που θα αναδείξει τον πρωταθλητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ της Ευρώπης.

Έρχονται τα ντέρμπι Λίβερπουλ-Μαντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Εβδομάδα κρίσιμων εξελίξεων έρχεται και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με το ντέρμπι της Premier League, Λίβερπουλ-Μαντσεστερ Σίτι και το Ισπανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεχωρίζουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD.

Ειδικότερα, στην Premier League, την Πέμπτη 2/7, η Λίβερπουλ, που εξασφάλισε την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος -30 χρόνια μετά από την τελευταία φορά που σήκωσε το αγγλικό τρόπαιο- αντιμετωπίζει εκτός έδρας την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ντέρμπι γοήτρου που θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD & ταυτόχρονα στο COSMOTE SPORT 4K (22.15). Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν τα ματς Άστον Βίλα-Γουλβς (Σάββατο 27/6, 14.30, COSMOTE SPORT 1HD), Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τρίτη 30/6, 22.15, COSMOTE SPORT 1HD), Έβερτον-Λέστερ (Τετάρτη 1/7, 20.00, COSMOTE SPORT 7HD) και Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (Τετάρτη 1/7, 22.15, COSMOTE SPORT 1HD).

Στην LaLiga Santander, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μοιράζονται την κορυφή της κατάταξης, με την πρώτη να έχει ραντεβού το Σάββατο 27/6 με την Θέλτα (18.00) και τη δεύτερη να παίζει εκτός έδρας την Κυριακή 28/6 με την Εσπανιόλ (23.00). Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27/6 περιλαμβάνει και την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές (23.00), ενώ η 32η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος ρίχνει αυλαία την Δευτέρα 29/6 με το ματς Χετάφε-Ρεάλ Σοσιεδάδ (23.00). Στην πρεμιέρα της 33ης αγωνιστικής, την Τρίτη 30/6, ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (23.00), ενώ την Πέμπτη 2/7 η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Χετάφε (23.00). Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 2HD, με το ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης να προβάλλεται ταυτόχρονα και στο COSMOTE SPORT 4K.

Με την Μπάγερν Μονάχου να έχει εξασφαλίσει για 8η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Bundesliga ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα το γερμανικό πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, το Σάββατο 27/6, στις 16.30, Λειψία, Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν αντιμετωπίζουν την Άουγκσμπουργκ (COSMOTE SPORT 5HD), την Χέρτα Βερολίνου (COSMOTE SPORT 6HD) και την Μάιντς (COSMOTE SPORT 7HD), αντίστοιχα διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του UEFA Champions League.

Στα πορτογαλικά γήπεδα, την Δευτέρα 29/6, η πρωτοπόρος Πόρτο θα παίξει εκτός έδρας με την Πάσος Φερέιρα (23.15, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ η δεύτερη στην κατάταξη Μπενφίκα θα ταξιδέψει στα Νησιά Μαδέρα για το ματς με τη Μαριτίμο (20.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Game R1 με DiRT 5 & The Last Of Us + δράση στο ρινγκ του UFC

Την Παρασκευή 26/6, οι φαν των videogames θα ταξιδέψουν στον κόσμο του gaming, μέσα από ένα ακόμη επεισόδιο της εκπομπής Game R1. Στο νέο επεισόδιο οι παρουσιαστές Παύλος Παπαπαύλου και Κορίνα Ντιλενιάν ρίχνουν μια πρώτη ματιά στο DiRT 5 videogame της Codemasters, αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία του, και κάνουν unboxing ένα από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά κομμάτια της συλλεκτικής The Last Of Us: Part II Ellie Edition. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται τα δεδομένα της τιμής του PS5, καθώς και η συλλεκτική έκδοση του PS4 για το The Last Of Us: Part II.

Τέλος, στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT HD υπάρχει δράση και για τους φίλους των μαχητικών σπορ. Τα ξημερώματα της Κυριακής 28/6, οι συνδρομητές θα μεταφερθούν στην αρένα του Λας Βέγκας για ένα ακόμα UFC Fight Night, με αντιπάλους τους Νταν Χούκερ και Ντάστιν Ποϊριέρ, Νο 5 και Νο 3 της κατηγορίας lightweight, αντίστοιχα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 03.00 στο COSMOTE SPORT 7HD.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.