ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 67χρονος - Από τη συγκεκριμένη περιοχή της Ξάνθης και οι τρεις τελευταίοι αποθανόντες

Κορωνοϊός: Ακόμη ένας νεκρός από τον Εχίνο - Στους 187 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Τρεις νεκρούς από τον κορωνοϊό μέσα σε μία ημέρα θρηνεί η χώρα μας, καθώς το βράδυ της Τρίτης (16/6) κατέληξε ένας 67χρονος, ενώ και το τρίτο θύμα ήταν επίσης από τον Εχίνο Ξάνθης.

Νωρίτερα χθες, μία 82χρονη γυναίκα από την ίδια περιοχή της Ξάνθης έχασε τη ζωή της εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ το πρωί κατέληξε κι ένας 74χρονος από τον Εχίνο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Είχε διακομιστεί εκεί από το νοσοκομείο της Ξάνθης και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Χθες, ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 3.148. Δώδεκα άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ 117 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σε καραντίνα ολόκληρος δήμος στη Ροδόπη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι ο δήμος Ιάσμου στην Ροδόπη μπαίνει σε καραντίνα μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού. Ο υφ. Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε, μετά το τέλος έκτακτης σύσκεψης στο θάλαμο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, τη λήψη περιοριστικών μέτρων στον Δήμο Ιάσμου, στη Ροδόπη, για «επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.