ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μία μέρα πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις στη Βραζιλία

Κορωνοϊός: Η Βάσκο ντα Γκάμα ανακοίνωσε 16 κρούσματα ποδοσφαιριστών!

Η Βάσκο ντα Γκάμα, η ιστορική βραζιλιάνικη ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ανακοίνωσε χθες το βράδυ, ότι 16 παίκτες της βρέθηκαν, σε σχετική εξέταση, θετικοί στον κορωνοϊό, είδηση που έρχεται μία ημέρα πριν από την επιστροφή στις προπονήσεις για τους συλλόγους της πολιτείας έπειτα από δύο μήνες διακοπή!

Ο σύλλογος είπε ότι οι 16 παίκτες, από τους 43 εξεταζόμενους, βρίσκονται σε απομόνωση, ενώ άλλοι τρεις έχουν ήδη αναρρώσει από την ασθένεια.

«Αυτό αποδεικνύει ότι κινούμαστε έγκαιρα, εντοπίζοντας τη μόλυνση στους αθλητές μας το συντομότερο δυνατό. Και μας επιτρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Βάσκο ντα Γκάμα.

Οι παίκτες στο Ρίο ντε Τζανέιρο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ατομικές προπονήσεις από σήμερα, αλλά η «προπόνηση επαφής» δεν επιτρέπεται ακόμη. Άλλες πολιτείες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει σχετικά με το πότε οι σύλλογοί τους μπορούν να ξαναρχίσουν την πλήρη προπόνηση. Το πρωτάθλημα διεκόπη στα μέσα Μαρτίου.

Η Βραζιλία έχει αναφέρει 514.849 κρούσματα του νέου κορωνοϊού με τον αριθμό των νεκρών να φτάνει στους 29.314, τον τέταρτο υψηλότερο από την παγκόσμια πανδημία μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Βρετανία και την Ιταλία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.