Neo

Μήνυμα Δούρου για ανανέωση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχει κόμμα που να μην έχει επικαλεστεί ή εξαγγείλει την... ανανέωσή του. Ωστόσο, η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι η ανανέωση του στελεχικού δυναμικού ενός κόμματος είναι σαν τις υποσχέσεις: εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις. Ως εκ τούτου, ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα μήνυμα περί την ανανέωση που έστειλε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα «ieidiseis».

Η υπεύθυνη Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως «η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού ενός κόμματος δεν αποτελεί μενού που μπορεί να παραγγείλει κάποιος σε ένα εστιατόριο. Δεν είναι αυτόματη διαδικασία. Χαρακτηρίζεται από πολλούς παράγοντες και, για να θυμίσω και κάτι που έλεγα το 2004, το 'νέο δεν είναι πάντα αυταξία'». Αυτή η φράση της Ρένας Δούρου έχει ιδιαίτερη αξία, αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ήδη σε προσυνεδριακή τροχιά.

Πάντως, η Δούρου αναγνώρισε ότι «και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σήμερα έχει αλλάξει πολύ στελεχιακά, σε σχέση με το 2012, αντανακλά και αποτυπώνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό την κοινωνία», αλλά πρόσθεσε με νόημα: «Φυσικά έχουμε μπροστά μας δρόμο για να ανταποκριθούμε οργανωτικά στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, όπως συχνά επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ανανέωση θέλεις Ρένα; Ξεκίνα από τον εαυτό σου. Είσαι τόσο άχρηστη και ανίκανη που δεν κάνεις για τίποτα νούμερο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.