ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται η ανταλλαγή «πυρών» περί σκανδάλων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: «Ο Παππάς με τη θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε, για την ενοχή του»

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να "πουλήσει" φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα με το περιβόητο ηχητικό.

«Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει. Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του Ισραήλ με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά, τα "μαγαζιά" και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;», προσθέτει η ΝΔ και συμπληρώνει:

«Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο... Όσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κάτι ακαταλαβίστικα. Ο κ. Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του, κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.