Neo

Πετά το γάντι του ανασχηματισμού στον Μητσοτάκη

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των σεναρίων για τον ανασχηματισμό είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού είναι από τα ελάχιστα κορυφαία στελέχη της κυβερνώσης παράταξης που δεν βρίσκεται ήδη σε κάποια υπουργική θέση – λόγω της άρνησής της να αποδεχθεί «σκέτο» το υπουργείο Τουρισμού. Η ίδια, βεβαίως, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να αναλάβει ξανά το ίδιο υπουργείο, ωστόσο όπως και να έχει, είναι προφανές ότι βρίσκεται στο καλεντάρι του πρωθυπουργού.

Όπως και να έχει, χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφάσισε να κάνει από μόνη της παρέμβαση για το θέμα, πετώντας ουσιαστικά το γάντι των αλλαγών στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ό,τι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά η Κεφαλογιάννη, αφήνοντας όλο το περιθώριο στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τις επιλογές του – και να πάρει και την ευθύνη γι’ αυτές.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΟ Νame 7:01 22/06/2020

    Γι’αυτό ψηφίσαμε Κυριάκο κα. Κεφαλογιαννη , να απαλλαγούμε από τζάκια και βαρωνους. Τέλος τα προνόμια των συγγενών και πολιτικών απογόνων, ο κόσμος κουράστηκε θέλει νέο αίμα στη πολιτική και ικανούς ανθρώπους.

  2. === ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ – ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ –
    ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ…………
    === ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΔΙΟΤΙ
    ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.