ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα σας το κρύψω, έχω αλωνίσει την Αταλάντη», φέρεται να είπε ο 28χρονος

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Παππούς, γιαγιά, κόρη και εγγονός θετικοί στον κορωνοϊό!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Φθιώτιδα και ειδικά στην Λοκρίδα, έπειτα από την ταυτοποίηση 4 κρουσμάτων κορωνοϊού στο νοσοκομείο Λαμίας, με το περιστατικό να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Λίγο πριν τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της συζύγου, της κόρης αλλά και του 28χρονου εγγονού του ηλικιωμένου που εμφάνισε πρώτος συμπτώματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων, ο 85χρονος με τη σύζυγο του, που διαμένουν στην Αμερική, επέστρεψαν πριν 15 ημέρες μαζί με την κόρη τους που είχε πάει να τους επισκεφτεί και τα τεστ στο αεροδρόμιο ήταν αρνητικά. Παρόλα αυτά μπήκαν όπως διαβεβαιώνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο παππούς ύστερα από 14 ημέρες εμφάνισε λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας το Σάββατο. Μια ημέρα μετά άρχισαν ήπια συμπτώματα και στις δύο γυναίκες.

Ο 28χρονος παραμένει ασυμπτωματικός, όμως φαίνεται πως είναι και αυτός που είχε τις περισσότερες επαφές στην Αταλάντη όπου διαμένει.

Έχει σημάνει συναγερμός στην Λοκρίδα με το Κέντρο Υγείας να ενισχύεται, ενώ σήμερα θα γίνουν τεστ σε όλες τις κοντινές επαφές του νεαρού.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι φορείς είναι ανάστατοι καθώς ο 28χρονος φέρεται να δήλωσε πως «δεν θα σας το κρύψω έχω αλωνίσει την Αταλάντη».

Στη Νότια Λαμία εκεί όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, ο 28χρονος διαβεβαιώνει ότι η οικογένεια, ούτε ο ίδιος δεν κυκλοφόρησε και δεν είχε επαφές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.