ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να προχωρήσει άμεσα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την κυβέρνηση»

Συνάντηση Κουτσούμπα με τον πρέσβη της Παλαιστίνης

Με τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, συναντήθηκε ο ΓΓ  του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, το σήμερα πρωί  στον Περισσό. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ  του ΚΚΕ.

Μετά τη συνάντηση, ο κ.  Κουτσούμπας έκανε δηλώσεις.

«Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη μας προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, εξαιτίας της απαράδεκτης πολιτικής των ΗΠΑ και του Ισραήλ, με τις προσαρτήσεις και όλα όσα παραβιάζουν τα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού και του παλαιστινιακού κράτους. Ζητάμε να προχωρήσει άμεσα η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την ελληνική κυβέρνηση, από την Ελλάδα, αξιοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της Βουλής.

Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, με παρεμβάσεις στη Βουλή, Ερωτήσεις στην Ευρωβουλή, με μαζικές δραστηριότητες και στήριξη του λαϊκού κινήματος για την προβολή των παλαιστινιακών αιτημάτων και φυσικά με την προσπάθεια που θα κάνουμε μέσα από την Επιτροπή Φιλίας με τον Παλαιστινιακό Λαό που υπάρχει στην Ελληνική Βουλή. Δεν ξεχνάμε, συνεχίζουμε σταθερά», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας

«Ιδιαίτερα σήμερα ενώνουμε τη φωνή όλου του ελληνικού λαού με τους λαούς όλου του κόσμου, ενάντια στη βαρβαρότητα της αμερικανικής κυβέρνησης, του αμερικανικού κράτους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τον ίδιο τον αμερικανικό λαό που κινητοποιείται αυτές τις ημέρες για τα δικαιώματά του, για να μπορέσει να ανασάνει, για να έχει ανάσα ζωής», είπε ο ΓΓ του ΚΚΕ για τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.