ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρά «πυρά» σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το επίμαχο σποτάκι και τις λίστες των ΜΜΕ

Σοφιανός: «Νομοθετική πρωτοβουλία του ΚΚΕ να είναι δωρεάν στα ΜΜΕ τα μηνύματα προστασίας της Υγείας»

Στη νομοθετική πρωτοβουλία του ΚΚΕ «να είναι υποχρεωτικά δωρεάν σε όλα τα ΜΜΕ τα μηνύματα όπως αυτά για την πανδημία και την προστασία της δημόσιας Υγείας», αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Σοφιανός σημείωσε ότι «είναι απαράδεκτη η καθυστέρηση της κυβέρνησης να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που έλαβαν ΜΜΕ για τη μετάδοση μηνυμάτων περί του νέου κορωνοϊού».

Αναφερόμενος στο τηλεοπτικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Σοφιανός σχολίασε πως «είναι προκλητικό να ξεχνά τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και να ισοπεδώνει όλους τους δημοσιογράφους. (...) Είναι ατόπημα που εξηγείται, λόγω των δεσμών που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί τους», ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν και δημοσιογράφοι προβοκάτορες που στοχοποιούν τους υγειονομικούς που κινητοποιούνται, φέρνοντας ξανά το παράδειγμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε.

Επίσης, ο Νίκος Σοφιανός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, κάνοντας λόγο για βρώμικο ρόλο του ΝΑΤΟ, τη συμφωνία του Τραμπ με τον Ερντογάν για τη Λιβύη και την αστειότητα της επιχείρησης έλεγχου του εμπάργκο όπλων στην οποία συμμετέχει η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.