Neo

«Τα λεφτά σε Έλληνες και πρόσφυγες που έχουν ανάγκη», αλλά...

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή τις επιθέσεις που δέχεται για τα διαμερίσματα που έχει αγοράσει και ενοικιάζει μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες, μετά την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι εκτός από τις 8 αγορές του 2018, έχουν γίνει άλλες 6 το 2019.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, υπογράμμισε χθες ότι «το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών».

Παράλληλα, κατήγγειλε εκστρατεία δολοφονίας προσωπικότητας, συνδέοντας τα δημοσιεύματα και την κριτική που δέχεται με τις ερωτήσεις που κάνει στην Ευρωβουλή: «Κάθε φορά που η Ν.Δ. είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό», ανέφερε, για να προσθέσει: «Πριν λίγες ημέρες κατήγγειλα με Ερώτησή μου στην Κομισιόν τη σκανδαλώδη και αδιαφανή κατανομή από την κυβέρνηση της ΝΔ, 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ανύπαρκτα και ανενεργά site. Ως απάντηση ήρθε μια κλιμάκωση της συνεχιζόμενης εκστρατείας “δολοφονίας χαρακτήρα” που στοχεύει στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση και στην ηθική σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης προσθέτει: «Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους». «Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας». Παράλληλα, προειδοποιεί όσους προχωρούν σε... ανόσιους παραλληλισμούς: «έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης». «Δεν πρόκειται να αφήσω κανένα περιθώριο σε όσους λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, να παριστάνουν και από πάνω τους “εισαγγελείς” εγκαλώντας τόσο εμένα όσο και το κόμμα μου για ζητήματα ηθικής τάξης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!», κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πάντως, όσο κι αν ουδείς αμφισβητεί τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων, το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ και στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα ακόμη βαρύτερο – άλλωστε, είναι νωπή ακόμη η σύγκρουση Παπαδημούλη-Κούλογλου, για την εκτόνωση της οποίας χρειάστηκε παρέμβαση Τσίπρα...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.