Neo

Τελευταία προτεραιότητα...

Μόλις έναν μήνα μετά την ψήφιση στη Βουλή του ‘αντιπεριβαλλοντικού’ -όπως το ονομάζουν- νομοσχεδίου, στο Κίνημα Αλλαγής γίνονται δέκτες παραπόνων από όλη την Ελλάδα για «περιβαλλοντοκτόνες» πολιτικές της κυβέρνησης.

Από την Τήνο και τη Βουλιαγμένη, τη Μικρή Ζήρια και την Πίνδο, τη Θεσσαλία, αλλά και τα ρέματα της Αττικής, ως τον Πειραιά και την Αθήνα έχουν από κάτι να προσάψουν στην κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στο περιβάλλον, ενώ και για ολόκληρη την Επικράτεια, τονίζουν ότι η ‘δήθεν οικολογική’ κυβέρνηση δρομολογεί την ιδιωτικοποίηση του σημαντικότερου δημόσιου αγαθού, του νερού, ξεκινώντας από την ΕΥΔΑΠ.

Ωστόσο, «τα λόγια είναι φτώχεια», λένε. «Όταν μετά από όλα τα παραπάνω βλέπει κανείς ένα σύμβολο διαμαρτυρίας για το περιβάλλον στο Σύνταγμα, μία μεγάλη υδρόγειο σφαίρα, μία Γη, να καταλήγει ‘άρον άρον’ στον κάδο ενός απορριμματοφόρου για να μη θιγεί επικοινωνιακά η δήθεν αψεγάδιαστη εικόνα της Κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρο ότι η Κλιματική αλλαγή αποτελεί για την Κυβέρνηση τελευταία προτεραιότητα...», καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.