ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγέλλει επιθέσεις εναντίον της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελίας Λιακούλη

«Βέλη» Χρηστίδη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Κακός σύμβουλος ο πανικός, γεννά παραφροσύνη»

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, εξαπέλυσε «πυρά» στον ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς του πανικό και φόβο, αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχεται η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για παραλήρημα σε βάρος του Κινήματος Αλλαγής και της βουλευτού του.

«Δεν είναι πρώτη φορά, δεν μας πτοούν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας ως ενέχυρο στους δανειστές για 99 χρόνια. Σκάνδαλο για το οποίο σήμερα σιωπά βέβαια η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει στην ίδια γραμμή», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, απαντώντας στη δριμεία επίθεση εναντίον του ΚΙΝΑΛ και της κ. Λιακούλη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα για την συμφωνία της κυβέρνησης του για το Υπερταμείο και την εξέλιξη στη Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

«Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ δίνει αποστομωτική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, μας δικαιώνει περίτρανα. Ακύρωσε την μεταβίβαση 10.119 ακινήτων με απόφαση Τσακαλώτου στην ΕΤΑΔ ΑΕ και δι’ αυτής στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ της υποτέλειας. Όσο δε για όσα είπαν για την προανακριτική επιτροπή, ας το καταλάβουν, είμαστε αποφασισμένοι για την πλήρη αποκάλυψη της δράσης του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με κυκλώματα της δεξιάς», τόνισε ο κ. Χρηστίδης και υπογράμμισε: «Κακός σύμβουλος ο πανικός, γεννά παραφροσύνη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.