ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε και ο χειριστής του

Ζάκυνθος: Βρέθηκε το σκάφος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της εκτέλεσης

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονικής ενέδρας στην Ζάκυνθο, όπου μία 37χρονη επιχειρηματίας εκτελέστηκε και ο 53χρονος σύζυγός της τραυματίστηκε από σφαίρα, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι αρχές εντόπισαν το φουσκωτό σκάφος με το οποίο φέρεται να διέφυγαν οι δράστες.

Όπως αποκαλύπτει το imerazante, το πρωί της Πέμπτης οι αρχές σε συνεργασία με το Λιμενικό, εντόπισαν στην περιοχή Πόρτο Ρόμα στο Βασιλικό ένα ταχύπλοο σκάφος 10 μέτρων, το οποίο πιθανότατα είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες προκειμένου να διαφύγουν από το νησί, μετά το έγκλημα.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, έχει εντοπιστεί και ο χειριστής του.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το παρελθόν του 53χρονου

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για το παρελθόν του 53χρονου επιχειρηματία που νοσηλεύεται τραυματίας και φέρεται να ήταν ο στόχος της δολοφονικής ενέδρας. Όπως έχει προκύψει, το όνομά του εμπλέκεται σε υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν και αναζητούν να βρουν τυχόν σύνδεση με την δολοφονική ενέδρα. Ηδη έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας στις γύρω περιοχές όπου έγινε η επίθεση, που ίσως βοηθήσει στο να εντοπιστούν οι κινήσεις των δραστών. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ωστόσο είναι ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.