ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στον ΣΥΡΙΖΑ...

Απαιτείται διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη

Μπορεί σήμερα η μέρα να είναι αφιερωμένη στην αντιπολιτευτική ιδιότητα του Κινήματος Αλλαγής, αφού δίνει στη δημοσιότητα την «Μαύρη Βίβλο» που συνέταξε, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους αύριο, από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στην Χαριλάου Τρικούπη, θα αφήσουν ανεκμετάλλευτες τις τελευταίες αποκαλύψεις για «τα έργα και τις ημέρες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς, ο παιδονόμος δεν έκανε δουλειά στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον Alpha 989. Αναφερόμενος σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, μέσα από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έκανε λόγο για ‘συνέχεια μίας σειράς αποκαλύψεων’ τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες «είναι επιβεβλημένο να διερευνηθούν σε βάθος και ουσιαστικά από τη Δικαιοσύνη». Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, εξάλλου, παρατήρησε ότι κάθε πολίτης που παρακολουθεί τις εξελίξεις αυτές, αναρωτιέται πόσο μεγάλο και πόσο πολυδαίδαλο είναι αυτό το σύστημα που έφτιαξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτά τα έκανε μόνος του ο κ.Παππάς ή έδινε κάποιος άλλος εντολή.

Ειδικά, πάντως, για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών πριν από λίγα χρόνια, ο κ. Χρηστίδης υπήρξε κάθετος. «Δεν ενδιέφερε τον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στα πράγματα. Τον ενδιέφερε να κάνει συγκεκριμένες πράξεις, για να ελέγξει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτήρισε ‘ανιστόρητη’ την επίκληση του ’89 από τον Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας στην «Μακεδονία της Κυριακής» ότι αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι ο πιο στενός του πολιτικός συνεργάτης βρέθηκε να είναι πρωταγωνιστής των συγκεκριμένων αποκαλύψεων. «Προφανώς και δεν πιστεύει κανείς ότι ο κ. Παππάς ενεργούσε χωρίς ο πρωθυπουργός του να γνωρίζει τη δράση του», είπε περιγράφοντας ως ‘καρκίνωμα στο σώμα της Δημοκρατίας μας’ τη σύνδεση πολιτικής και χρήματος. «Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, όμως, οι οποίες είναι μάλιστα ενδεικτικές για την απαξιωτική προς τους θεσμούς και τη Δημοκρατία ποιότητα της διακυβέρνησης που είχε η χώρα επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι απλά η συνέχεια των μεθοδεύσεών του. Πριν από μια πενταετία έσυρε τη χώρα στο εξευτελιστικό fast-track ψευτο-δημοψήφισμα εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του», συνέχισε ο ευρωβουλευτής, τονίζοντας ότι η Σοσιαλδημοκρατία για να ξεπεράσει την κρίση της δεν έχει ανάγκη να μιμείται τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τους Podemos, αλλά μόνο το καλό κομμάτι του εαυτού της, αυτό που έχτισε το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο και έκανε συγκριτικά την Ευρώπη την περιοχή του πλανήτη με τις μικρότερες κοινωνικές ανισότητες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.