Neo

Διαβούλευση για τον «Μεγάλο Περίπατο»

Την ανάγκη ανοιχτής διαβούλευσης για τον «Μεγάλο Περίπατο», τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος, δηλώνοντας έτοιμος να προχωρήσει εκείνος σε αυτήν, εφόσον δεν το κάνει ο δήμαρχος.

Θυμίζοντας ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κάνει λόγο για προσωρινές ρυθμίσεις που θα αξιολογηθούν και με βάση τα αποτελέσματα θα γίνονται διορθώσεις, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», δεσμεύθηκε μιλώντας στο news247.gr, ότι ως παράταξη συνεχίζουν να παρακολουθούν την εφαρμογή του έργου και να κάνουν παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.

«Εμείς ζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Δήμαρχο να εκκινήσει, έστω και τώρα, ανοιχτή διαβούλευση για τον Μεγάλο Περίπατο και τις επιπτώσεις του στην πόλη. Από τη στιγμή που δεν το κάνει, σκοπεύουμε να αρχίσουμε εμείς, ως παράταξη, μια ανοιχτή διαβούλευση, τα αποτελέσματα της οποίας θα πάμε στο Δημοτικό Συμβούλιο», είπε, καταλήγοντας ότι η άποψη του κόσμου που έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με αυτές τις αλλαγές είναι πολύτιμη και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του έργου...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.