ΕΛΛΑΔΑ

Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Αθανασίου Γιάνναρη

Δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. Αθανασίου Γιάνναρη κατά την υπογραφή της σύμβασης «Μελέτη, Κατασκευή και Εξοπλισμός νέας πτέρυγας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, δυναμικότητας 50 κλινών, στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Κύριε Πρόεδρε,

Νοιώθουμε μέγιστη τιμή για την ανάθεση στις Κτιριακές Υποδομές, κατόπιν δωρεάς της Βουλής των Ελλήνων, του έργου της κατασκευής 50 νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Από την πρώτη μέρα της μάχης σε δύσκολες συνθήκες με αίσθημα ευθύνης μαζί με τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών κ. Κατσίπο και σε συνεχή συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών κ.Καραμανλή συμπτύξαμε τη χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου στον πρωτόγνωρο κατασκευαστικό χρόνο των 60 ημερών.

Δημιουργήσαμε γρήγορες και διαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε ο Υπουργός Υγείας κ.Κικίλιας, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ» κ. Μητσιάδης και η Κυβέρνηση στη μάχη με τον κορωνοϊό και με τη δέσμευση της αναδόχου εταιρείας, στις αρχές Οκτωβρίου, να μπορέσει να θωρακίσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με επιπλέον 50 νέες σύγχρονες κλίνες ΜΕΘ.

Επιτρέψτε μου κύριε Πρόεδρε να πω ότι όπως το κράτος με την αποτελεσματικότητά του έκανε τη χώρα μας θετικό παράδειγμα σε όλο τον κόσμο, έτσι και οι μηχανικοί βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Η όλη διαδικασία θα αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.