Neo

Αιχμές Χαρακόπουλου προς Κεραμέως για έλλειψη διαλόγου

Ο Neo έχει πολλάκις ενημερώσει τους αναγνώστες του για την ικανότητα της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως να... εξαγριώνει τους βουλευτές της ΝΔ. Και, μπορεί ακόμη -πέραν της ΔΑΚΕ, που βρίσκεται σε σύγκρουση διαρκείας μαζί της- να μην έχει ακόμη εξωτερικευθεί η «γαλάζια» δυσφορία, ωστόσο οι μπηχτές αρχίζουν να... πηγαίνουν και να έρχονται.

«Στην προσπάθεια για διαρκή βελτίωση της παρεχόμενης παιδείας στα παιδιά μας είναι απαραίτητη η αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, που ζει και αφουγκράζεται τα καθημερινά προβλήματα στην εκπαίδευση. Ο διάλογος μαζί της είναι εκ προοιμίου απαραίτητος», είπε ο βουλευτής Λαρίσης Μάξιμος Χαρακόπουλος σε εκδήλωση της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, αφήνοντας μία σαφή αιχμή προς την υπουργό.

Μάλιστα, ο βουλευτής στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι από πλευράς των εκπαιδευτικών «επισημάνθηκε πως πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου για την τεχνική εκπαίδευση και την έκδοση υπουργικών αποφάσεων που αφορούν στην επιλογή των στελεχών διοίκησης και στην αξιολόγηση, θα πρέπει να προηγηθεί ενδελεχής διάλογος με την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε η πολιτεία να γνωρίζει άμεσα τις ανησυχίες και τα προβλήματα μαθητών και εκπαιδευτικών». Το μήνυμα, λοιπόν, απεστάλη και μένει να φανεί αν... ελήφθη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.