ΕΛΛΑΔΑ

Η απόφαση ελήφθη με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή

Ελεύθεροι εννιά συλληφθέντες μετά την απολογία τους για την πορεία της Πέμπτης

Ελεύθεροι αφέθηκαν εννιά διαδηλωτές, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τα επεισόδια που προκλήθηκαν την Πέμπτη στην πορεία κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις, ενώ οι ίδιοι αρνούνται τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Μάλιστα, η απόφαση πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, ενώ οι εννιά διαδηλωτές, είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν κατοχή εκρηκτικών, εκρήξεις και απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των απολογιών, οι κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων ανά περίπτωση αποδίδονται και εννέα πλημμελήματα, κρίθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με ανακριτή και Εισαγγελέα να κρίνουν ότι σε έξι από αυτούς πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Επιπλέον, σε έναν κατηγορούμενο επιβλήθηκε και υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ.

Ακόμη από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν μεταβεί τουλάχιστον 500 άτομα, τα οποία υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.