Neo

Φαρμακερή ατάκα Κεγκέρογλου

Μία... ευρηματική ατάκα επιστράτευσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, για να "δικαιολογήσει" γιατί δεν απάντησε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο στη Βουλή, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στην πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ, έκανε λόγο για «συνοδοιπόρους του Τσοχατζόπουλου». «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, όταν ο Τζανακόπουλος είπε ότι "οι συνοδοιπόροι του Τσοχατζόπουλου δεν μπορούν να μιλάνε για ηθικό ανάστημα", δεν τού απάντησα, γιατί απευθυνόταν στους Μωραΐτη, Κοτσακά, Ξενογιαννακοπούλου, Τσάγκρη (sic), Τελιγιορίδου, Σπίρτζη, Ραγκούση κτλ».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πράγματι κύριε Κεγκέρογλου ,
    οι Πασόκοι “Εφιάλτες “ που αναφέρετε σύν πολλούς άλλους και άλλες οι οποίοι πρόδωσαν την πρότερη πολιτική τους θέση για καρέκλες και αξιώματα που δεν εύρισκαν στην παράταξη μας , γιατί και οι περισσότερο Ψηφοφοροι ψάχτηκαν για ένα διάστημα ή , πίστεψαν στις μπαρούφες και τα αισχρά ψέματα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ..
    Οι παραπάνω γυρολόγοι / Μαφιόζοι , δεν είναι δικοί μας ( ημων των ανθρώπων της βάσης των κομμάτων και κινημάτων που Απαρτίζουμε σήμερα το Κίνημα Αλλαγής ) .
    Τον Μπίστη και τα υπόλοιπα Απολειφάδια της Ίδιας νοοτροπίας του με Παράλληλο βίο και πολιτεία , εμείς της βάσης ,
    ούτε το σάλιο μας Δεν χαραμίζουμε για να του φτύσουμε !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.