ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Δήμου Φαιστού

Γεννηματά: «Το νέο παραγωγικό μοντέλο να στηριχτεί στον πρωτογενή τομέα»

«Ο αγροτικός κόσμος είναι για τη Νέα Δημοκρατία, ο φτωχός συγγενής. Κανένα από τα ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα που έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση, δεν αφορά στοχευμένα μια ομάδα παραγωγών, έτσι ώστε να τη στηρίξει. Παραγωγοί που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλα προβλήματα, που δοκιμάζονται καθημερινά», υποστήριξε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση που είχε με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς, στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού.

«Εμείς θεωρούμε ότι το νέο παραγωγικό μοντέλο του τόπου πρέπει να στηριχτεί στον πρωτογενή τομέα. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας με τον αγροτικό κόσμο, να δυναμώσουμε τις διεκδικήσεις του. Οι προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής παραμένουν στο τραπέζι και δίνουν λύσεις έτσι ώστε, μαζί, χέρι-χέρι να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε άμεσα πολιτικές που θα κρατήσουν την ελληνική παραγωγή όρθια και δεν θα οδηγήσουν σε συρρίκνωση ή σε αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας και της γης. Είναι για εμάς πολύ μεγάλη προτεραιότητα να μείνει όρθια η κοινωνία και ζωντανή η οικονομία», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. H άποψης αυτή έχει πολύ σοβαρό περιεχόμενο .
  Ο πρωτογενής τομέας της Γεωργίας μας π.χ. έχει παραμεληθεί εγκληματικά .
  Σαν όπως τότε, που οι αγρότες μας αντί να εκμευαλευτούν τις ευκολίες και την βοήθεια που τους προσέφερε το ΠΑΣΟΚ έπαψαν να δουλεύουν οι ίδιοι χρησιμοποιώντας Λαθρομετανάστες στα χωράφια τους , εξαργηρονοντας τα ευεργετικά κέρδη με την συγκυρία των πολιτικών της Ενωμένης Ευρώπης , σε λάθος θέματα και τόπους .
  Έτσι δημιουργήθηκαν τα σκυλάδικα στην επαρχία και όταν τελείωσαν και εκείνα, τα χωράφια κατατεμαχιστηκαν σε οικόπεδα για τον ….
  Τουρισμό !
  Ένα αλλο γλυφιτζούρι για τον αφελή Έλληνα !
  Όταν όμως το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να σώσει την χώρα από την επίσημη πτώχευση που διμηουργησε η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή με τα υπέρογκα χρέη και ελλείμματα του , τότε οι ψηφοφοροι ( πολλοί από αυτούς ανακάλυψαν το παιδί θαύμα που ήταν ο ξεβράκωτος, αγράμματος και με δίχως δείγμα αρχών και χαρακτήρα , Αλέξης Τσίπρας).
  Ακόμη και τώρα , αντί να επιμείνει τούτη η κυβέρνησης και να δοκιμάσει και να σπρώξει τους νέους αγρότες στην πράσινη παραγωγή και ανάπτυξη της γης μας με τις νέες μεθόδους και γνώσεις , ανοίγει πρόωρα τα σύνορα μας στον μη ελεγχόμενο Υγειονομικα όπως υθα έπρεπε τουρισμό , για να εξακολουθούν οι των ενοικιαζομένων δωματίων ανά την επικράτεια .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.