ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκλητικοί και απαράδεκτοι χειρισμοί στο Μάτι...

Η κυβέρνηση να ξεκολλήσει από τις εμμονές της

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αλλά και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από αυτό, άσκησε από την Κρήτη όπου βρίσκεται στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας της στο νησί, η Φώφη Γεννηματά.

Δανειζόμενη το παράδειγμα της Κρήτης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για ‘αποκαρδιωτική’ κατάσταση στον τουρισμό εν μέσω τουριστικής σεζόν. Καταλογίζοντας μάλιστα καθυστερήσεις και λάθη στην κυβέρνηση, η Φώφη Γεννηματά την κάλεσε «να ξεκολλήσει από τις εμμονές της» και «να πάρει στοχευμένα μέτρα». Στην πραγματικότητα, κάλεσε για άλλη μία φορά τους κυβερνώντες να ‘ανοίξουν τα αυτιά’ τους στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να στηριχθεί άμεσα κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση και να μπορεί η Πολιτεία να εγγυηθεί αύριο την ελπίδα και την ανάκαμψη της χώρας. «Να κρατήσουμε ζωντανή την οικονομία και όρθια την κοινωνία», είπε, επιφυλάσσοντας όμως σκληρά λόγια και για την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από το παραδικαστικό κύκλωμα, τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα μέχρι την απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για το Μάτι, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι», είπε, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι «οι χειρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται προκλητικοί και απαράδεκτοι». Στην πραγματικότητα, η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι οι τότε κυβερνώντες «διαχειρίστηκαν τις τύχες μας χωρίς αίσθηση καθήκοντος και δημοκρατικό ήθος».

Απέναντι σε αυτές τις δύο πολιτικές, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την ‘μοναδική’ αντιπολίτευση που ασκεί το κόμμα της στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, κάνοντας λόγο για ‘ασπίδα για τη Δημοκρατία’ και ‘στήριγμα της κοινωνίας’.

Σχολιάζοντας τέλος το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, η ίδια επανέλαβε για πολλοστή φορά την άποψή της ότι «θα είναι τυχοδιωκτική επιλογή αυτή την ώρα οι πρόωρες εκλογές». Εξάλλου, θύμισε ότι η Κυβέρνηση έχει νωπή και ισχυρή εντολή, για αυτό και την κάλεσε να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και να δώσει λύσεις σε αυτά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.