Neo

Η «ώρα της κρίσης» για Παπαγγελόπουλο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία κατάρτισης των πορισμάτων της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενώ όλα δείχνουν ότι ο πρώην υπουργός θα κληθεί, είτε στις 22, είτε στις 23 είτε στις 24 Ιουλίου, να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην σχετική συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη η προανακριτική θα παραδώσει στον Πρόεδρο της Βουλής το πόρισμά της, που για λογαριασμό της πλειοψηφίας έχει αναλάβει να γράψει ο Θανάσης Πλεύρης.

Σημειωτέον ότι την υψηλή επιστασία στην κατάρτιση του πορίσματος του ΚΙΝΑΛ έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ στην επιτροπή θα το παρουσιάσει ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Όπως πληροφορείται ο Neo, στο πόρισμα θα προτείνεται η παραπομπή Παπαγγελόπουλου με πολλές κατηγορίες, ενώ ακόμη δεν έχει καταστεί σαφές πόσα αδικήματα θα «χρεώνονται» στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Όπως και να έχει, μετά τη παράδοση του πορίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής, σειρά έχει ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Όλα, λοιπόν, δείχνουν ότι αυτή η συζήτηση θα διεξαχθεί την προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, λίγο πριν αρχίσουν για τα καλά οι θερινές άδειες. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, λοιπόν, θα κληθεί να «απολογηθεί» στην Ολομέλεια είτε στις 22 είτε στις 23 είτε στις 24 Ιουλίου, δηλαδή την άλλη εβδομάδα, σε μία συζήτηση κατά την οποία οπωσδήποτε θα περισσέψει η ένταση και οι διαξιφισμοί, ενώ τον λόγο σχεδιάζουν να πάρουν τόσο οι πολιτικοί αρχηγοί όσο και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === Ο ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ ………….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.