Neo

«Υπερδραστηριότητα» Μητσοτάκη με... άρωμα εκλογών;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συγκαταλέγεται στους πολιτικούς που θέλουν να βρίσκονται κάθε μέρα ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων, ούτε τού αρέσουν οι πολλές δηλώσεις και χειραψίες. Ως εκ τούτου, η «υπερδραστηριότητα» που παρουσιάζει αυτές τις μέρες δεν έχει περάσει απαρατήρητη από πολλούς στη ΝΔ, που.. κάνουν τα κουμάντα τους στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Ο πρωθυπουργός, χθες, πήρε το... τρένο για να παραστεί στα εγκαίνια του σταθμού ΜΕΤΡΟ στη Νίκαια, ενώ σήμερα έχει δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις: μία συνέντευξη στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ και αμέσως μετά να ενημερώσει για τις εξελίξεις την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αύριο το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση της πλατφόρμας υιοθεσιών στο μαιευτήριο «Μητέρα», ενώ την Πέμπτη το απόγευμα θα δώσει το «παρών» στην τελετή καθέλκυσης και ένταξης του νεότευκτου περιπολικού σκάφους RAFNAR 1100 στο Λιμενικό Σώμα προερχόμενο από την προσφορά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Όμως, το πρωθυπουργικό πρόγραμμα δεν τελειώνει εκεί. Μαντέψτε: το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Άρτα και την Κέρκυρα, λες και... έχουμε εκλογές!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.