ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες

Κηφισσιά: Σοβαρό ατύχημα στο τέρμα του ΗΣΑΠ - 10 τραυματίες

Σοβαρό ατύχημα στο τέρμα του ΗΣΑΠ, στην Κηφισιά, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Συρμός του Ηλεκτρικού για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε σε τοιχίο της αποβάθρας στον σταθμό της Κηφισιάς με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έπιασαν τα φρένα λόγω ολισθηρότητας, με αποτέλεσμα το τρένο να προσκρούσει σε τοιχίο της αποβάθρας του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 10 τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν πάνω στην πλατφόρμα, περιμένοντας να φτάσει το τρένο. Ευτυχώς και οι 10 φαίνεται πως είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αθήνας (eurokinissi)
Οι πέντε έχουν μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και οι υπόλοιποι πέντε στον Ερυθρό Σταυρό. Στο σημείο έχει σπεύσει μεγάλη αστυνομική δύναμη, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα.

Οι «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» αναφέρουν ότι «στις 12.15 ο συρμός λόγω της ολισθηρότητας εξαιτίας της βροχης, προσέκρουσε με μειωμένη ταχύτητα στον προσκρουστήρα στο τέλος της γραμμής στο σταθμό της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 9 επιβάτες. Η κυκλοφορία στη γραμμή 1 διεξάγεται κανονικά. Δεν πρόκειται για εκτροχιασμό». Θα ακολουθήσει και σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.