ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την υιοθέτηση του «γκριζαρίσματος» του Αιγαίου από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

ΚΙΝΑΛ: «Ο κ. Μητσοτάκης να ενημερώσει ΝΑΤΟ και ΗΠΑ»

Mε αφορμή τις δηλώσεις της εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ που καλεί την Τουρκία να αποφεύγει ενέργειες σε αμφισβητούμενες περιοχές, το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης, εάν δεν το έχει πράξει ως τώρα, οφείλει να ενημερώσει άμεσα τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ότι οι ενέργειες της Τουρκίας αφορούν περιοχές που η Ελλάδα έχει πλήρη κυριαρχικά δικαιώματα».

Θυμίζουμε ότι χθες εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι ΗΠΑ γνωρίζουν πως η Τουρκία έχει εκδώσει μια NAVTEX για έρευνα σε αμφισβητούμενα ύδατα στην Ανατολική Μεσόγειο», υιοθετώντας επί της ουσίας το «γκριζάρισμα» της περιοχής!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Χρειάζεται πράγματι μεγαλύτερη πίεσης προς το ΝΑΤΟ να επέμβει σταματώντας τους τσαμπουκάδες Τούρκους από ενέργειες που αντίκεινται στην πολιτική φιλοσοφία Και πρακτική της συμμαχίας μας , της οποίας εμείς είμαστε ιδρυτικά μέλη.
    Από την άλλη ,είναι παρήγορη η στάσης του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα .
    Φαντάζομαι μετά τον Νοέμβρη και με την αλλαγή προέδρου στην μεγάλη δύναμη , ο Ερντογάν θα λουφάξει, αντί να αγκαλιάζεται με τον Τραμπ και να ακροβατεί παρασύροντας Προς την δυστυχία και την καταστροφή ολόκληρο τον λαό του .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.