ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καμία αλλαγή συνόρων, καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας»

ΚΚΕ: «Η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε «πεδίο βολής φτηνό» αμερικανικών στρατευμάτων»

«Την ώρα που οι ΗΠΑ προκλητικά μιλάνε για "αμφισβητούμενα ύδατα" στον χώρο της τουρκικής navtex, η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε "πεδίο βολής φτηνό" αμερικάνικων στρατευμάτων -"εκπαιδευμένων, θανατηφόρων και με κίνητρο", όπως δήλωσε ο διοικητής τους- με την εποπτεία της ελληνικής κυβέρνησης και του Αμερικανού πρέσβη», επισημαίνει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του, «για την παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, μετέτρεψαν όλη τη χώρα σε αμερικάνικη βάση, στο όνομα της δήθεν "προστασίας από την Τουρκία", για να εισπράττουν εκ μέρους των ΗΠΑ δηλώσεις - εκτροφεία της τουρκικής προκλητικότητας και γκριζαρίσματος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας», προσθέτει το ΚΚΕ.

«Εδώ και τώρα να δυναμώσει η πάλη του ελληνικού λαού για:

- Απεμπλοκή της χώρας από τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια. Καμία συμμετοχή στις επεμβάσεις. Να κλείσουν τώρα οι ΑμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις.

- Καμία αλλαγή συνόρων, καμία απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 19:46 23/07/2020

    Κοιτάξτε τα χάλια σας κουμμούνια που όλες οι γυναίκες στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ πουλάνε το κορμί τους μέχρι και τα 70 τους χρόνια για ένα πιάτο φαΐ. Έχετε χρεοκοπήσει και μιλάτε ακόμα κατσαπλιάδες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.