ΚΟΣΜΟΣ

999 συνολικά

Κορωνοϊός: Κανένα νέο κρούσμα και σήμερα στην Κύπρο

Μηδενικά κρούσματα σε σύνολο 1019 διαγνωστικών εξετάσεων ανακοίνωσαν σήμερα οι κυπριακές αρχές, με το σύνολο των θετικών περιστατικών από τις αρχές Μαρτίου, που εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα της νόσου, να διατηρείται στα 999.

Παράλληλα, το Κυπριακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας ασθενής με τη νόσο COVID-19 σε σταθερή κλινική κατάσταση.

Όσον αφορά τις διαγνώσεις, ολοκληρώθηκαν 179 εξετάσεις από το πρόγραμμα ελέγχου 10000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β’ και γ’ φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, 21 διαγνώσεις από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ διεκπεραιώθηκαν 385 εξετάσεις από δείγματα που λήφθηκαν από ιδιωτική πρωτοβουλία.

Επίσης ολοκληρώθηκαν 30 εργαστηριακές διαγνώσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών και επαναπατρισθέντων, 259 εξετάσεις ολοκληρώθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ενώ διεκπεραιώθηκαν 145 εργαστηριακές εξετάσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.