Neo

Μεγάλη μέρα, ή... στα μέτρα μας;

«Μία πραγματικά σημαντική μέρα για τη Δικαιοσύνη», σχολίασε στα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρτώντας ρεπορτάζ με τίτλο «Δίωξη ασκήθηκε κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη». Την ανάρτηση μάλιστα κοινοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, που βρέθηκε στο στόχαστρο μαζί με τον υπουργό της ΝΔ.

Διαφορετική άποψη όμως έχει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής. «”Μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη” δεν είναι η σημερινή», γράφει. «Μεγάλη μέρα θα είναι όταν τα κόμματα θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν Παπαγγελόπουλους για να χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη, οι οποίοι ως εν ενεργεία δίνουν εξετάσεις αδιαφάνειας και ανεπίτρεπτης παρέμβασης, για να γίνουν με την αποστρατεία τους Διοικητές της ΕΥΠ και Υπουργοί (…) Όταν μάθουμε επιτέλους τι κρυβόταν πραγματικά πίσω από όλη αυτή την υπόθεση της Novartis και πόσο ζημιώνεται ο Έλληνας πολίτης από τα χρυσοπληρωμένα φάρμακα που του σερβίρουν», σημειώνει σε δική του ανάρτηση μεταξύ πολλών άλλων, για να καταλήξει ότι «μέχρι τότε μεγάλη μέρα για τη Δικαιοσύνη, θα είναι εκείνη η οποία είναι απλώς στα μέτρα μας»...

Άλλα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, δε, αναρωτιούνται με νόημα στους λογαριασμούς τους στο διαδίκτυο αν η κοινοποίηση σε ανάρτηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη, επισύρει... διαγραφή για βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, όπως εισηγήθηκαν κάποιοι για την πρόσφατη διαφοροποίηση Παπανδρέου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Αυτό το κομμάτι νέων στην επικαιρότητα, ταιριάζει γάντι στην προ μιας εβδομάδας βιαστική και επιπόλαια δήλωση της κυρίας , Νάντιας Κωνσταντοπουλου ,
    βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής για τους αποντες του κόμματος της από την ψηφοφορία στην Βουλή στο νομοσχέδιο περί των διαδηλώσεων και καταλήψεων των δρόμων της ΑΘηνας και των άλλων πόλεων .
    Ας μας πει πως αισθάνεται η καινούργια πολιτικός με τον τρόπο του κ. Λιβερδου να συντάσσεται τώρα με την γνώμη του Αδώνιδος .
    Και αυτός ( o κ. Λοβερδος ) διαγραφεί ; καλή μου Ναντια !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.