ΚΟΣΜΟΣ

Είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την κόρη του

Νότια Κορέα: Νεκρός εντοπίστηκε ο δήμαρχος της Σεούλ

Νεκρός εντοπίστηκε μετά από έρευνες ο δήμαρχος της Σεούλ, Παρκ Γουόν-σουν, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap της Νότιας Κορέας, το οποίο επικαλείται την τοπική αστυνομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η τοπική αστυνομία εντόπισε τη σορό του δημάρχου στη βόρεια Σεούλ, κοντά στο σημείο όπου είχε ανιχνευθεί το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό του τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές πραγματοποιούσαν τις τελευταίες ώρες έρευνες για τον εντοπισμό του, καθώς η κόρη του δήλωσε την εξαφάνισή του.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή Σούνγκμπουκ της Σεούλ όπου ανιχνεύθηκε για τελευταία φορά το σήμα του κινητού τηλεφώνου του.

Εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής της Σεούλ επιβεβαίωσε ότι ο από το 2011 δήμαρχος της κορεατικής πρωτεύουσας δεν προσήλθε την Πέμπτη στο γραφείο του

Ο κ. Παρκ, μέλος του κυβερνώντος κόμματος, επανεξελέγη πέρυσι για τρίτη και τελευταία τετραετία στον δημοτικό θώκο της Σεούλ και θεωρείτο από τους πιθανούς υποψηφίους για την προεδρία της χώρας στις εκλογές του 2022.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.