ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aνακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες αποκαλύψεις σε βάρος Παππά: Ο κ. Καλογρίτσας μετατρέπει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά

Aπάντηση στα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Καλογρίτσα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής για τη σύμβαση 3 εκατ. ευρώ με την εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων CCC, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις»
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν» και πως «τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι», σχολιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι τη στιγμή που μαίνεται ο θόρυβος από τις συνομιλίες μεταξύ του Νίκου Παππά και του Σάμπι Μπιωνή, το Πρώτο Θέμα της Κυριακής αποκαλύπτει μια σύμβαση ύψους 3 εκατ. ευρώ που είχε συνάψει ο Χρήστος Καλογρίτσας με την εταιρεία CCC. Η σύμβαση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν εικονική με τον κ. Καλογρίτσα να τονίζει ότι ότι τα χρήματα δόθηκαν ως προκαταβολή στην εταιρεία του Καλογρίτσα προκειμένου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το καλοκαίρι του 2016!

Οι νέες αποκαλύψεις εγείρουν νέα ερωτήματα για το ρόλο που είχε ο Νίκος Παππάς επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για το εάν αυτού του τύπου συμφωνίες είχαν στόχο τον έλεγχο του τηλεοπτικού τοπίου από την τότε κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.