ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Μόνο για την Γκρόνινγκεν θα επέστρεφα!»

Ο σπουδαίος Ρόμπεν επιστρέφει στη δράση για χάρη της... πρώτης αγάπης!

Έπειτα από ένα χρόνο εκτός γηπέδων, όταν και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, περνώντας μία «χρυσή» δεκαετία στην Μπάγερν Μονάχου, ο Άριεν Ρόμπεν φαίνεται ότι δεν κατάφερε να... σκοτώσει τον παίκτη μέσα του και επιστρέφει ξανά στο γρασίδι, για τα... μάτια της ομάδας με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Γκρόνινγκεν!

Ο 36χρονος Ολλανδός σταρ υπέγραψε συμβόλαιο για την προσεχή σεζόν με την ομάδα της πατρίδας του, με την οποία το 2000 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, προτού «μετακομίσει» δύο χρόνια αργότερα στην Αϊντχόφεν.

«Νιώθω υπέροχα, καθώς είμαι ξανά στο σύλλογο όπου άρχισα, και αν επέστρεψα να παίξω ήταν από αγάπη για αυτήν την ομάδα. Η Γκρόνινγκεν μου έκανε πρόταση να επιστρέψω ως παράγοντας ή προπονητής της ομάδας Νέων, εγώ όμως πιστεύω ότι ο τομέας στον οποίο μπορώ ακόμα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου είναι ο αγωνιστικός χώρος. Αισθάνομαι καλά και πιστεύω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση. Αν είχα προτάσεις από άλλες ομάδες δεν θα τις εξέταζα, αλλά η Γκρόνινγκεν είναι για μένα πάθος».

Η Γκρόνινγκεν τερμάτισε ένατη στο ολλανδικό πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, που διακόπηκε πρόωρα λόγω κορωνοϊού.

Ο νεαρός Ρόμπεν στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με τη φανέλα της Γκρόνινγκεν

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.