Neo

Όταν η Τζάκρη... «πετσόκοψε» την οικογένεια Μητσοτάκη

Η Θεοδώρα Τζάκρη κρατά μεν χαμηλούς τόνους, ωστόσο εσχάτως ασκείται στην αντιπολίτευση του «σκληρού ροκ». Μετά, λοιπόν, την ομιλία-καταπέλτη που είχε εκφωνήσει στη Βουλή κατά του Γιάννη Στουρνάρα και η οποία είχε γίνει... viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χθες η πρώην υφυπουργός περιέλαβε... οικογενειακά τον πρωθυπουργό και τον ανιψιό του, συνδέοντας τα έργα για τον «Μεγάλο Περίπατο» στην Αθήνα με το νομοσχέδιο που μπλοκάρει τις διαδηλώσεις.

Η βουλευτής Πέλλας έκανε λόγο για «σχέδιο Μπακογιάννη-Μητσοτάκη να βάλουν φραγμό στο κέντρο της Αθήνας», λέγοντας με νόημα τη φράση «μόνο σε κατεχόμενες χώρες τέτοια χουντο-νομοσχέδια».

Μιλώντας, μάλιστα, στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε: «“Οικονομία ζαρντινιέρας βιτρίνας με το αζημίωτο για την οικογένεια. Πάντα γίνονται δουλίτσες». «Ο Θείος Μητσοτάκης απαγορεύει τις διαδηλώσεις και ο ανιψιός Μπακογιάννης κλείνει το κέντρο της Αθήνας», συνέχισε, αφήνοντας... ενεούς τους παρουσιαστές, αλλά «κατακτώντας» το «μπράβο» του Παύλου Πολάκη μέσω του αγαπημένου του facebook.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΠΑΞΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ :
    ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ Νο 2
    === ΑΞΙΑ – ΑΞΙΑ – ΑΞΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΡΟΣ ΜΑΤΡΙΞ – Έλεος με την προβολή της κυρίας που έχει ψηφίσει 3 μνημόνια με 3 κόμματα κι μας παριστάνει την μεγάλη πολιτικό…

    γιατί πέφτετε τόσο χαμηλά ; ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.