Neo

Όταν ο Παπανδρέου μιλούσε για ευρωομόλογο, εσείς τον λέγατε Πινοσέτ

Στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τα όσα είπε ότι δεν άκουσε ποτέ τον Γιώργο Παπανδρέου να μιλά για αμοιβαιοποίηση του χρέους, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπουτου Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Μάλλον ο κ.Τζανακόπουλος έχει ένα θεματάκι με την ακοή του», είπε μιλώντας στον Σκάι, για να θυμίσει με νόημα ότι ο πρώτος που είχε μιλήσει για ευρωομόλογο και αμοιβαιοποίηση χρέους από το 2009 ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά «τότε ο ΣΥΡΙΖΑ τον έλεγε Πινοσέτ,Γερμανοτσολιά και άλλα και η ΝΔ ήταν στα κάγκελα με το λάβαρο με το ‘αντιμνημόνιο’και τα ‘Ζάππεια’»…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μα ότι είναι καινούργιο ότι είναι μεταρρύθμιση..Έχει ξεκινήσει από τον Γιώργο.. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε πως την 10ετια του ’80 .Ο Γιώργος κρατούσε Laptop..Οι άλλοι Ίσως κρατούσαν κομπολόι. Αυτό που πρέπει μα σημειώσουμε είναι ότι Επί τέλους τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ..Άρχισαν να αναφέρουν το όνομα του..Άργησαν..Αλλά κάλιο αργά. Εύχομαι αυτό να συνεχιστεί..
    Απλά διότι είναι αλήθεια και δίκαιο..

  2. Μανος 15:38 01/08/2020

    Εσεις ολοι εκει στον Συριζα θα επρεπε τουλαχιστον να μην μιλατε αλλα οτα μιλατε, το ελαχιστο που εχετε να κανετε ειναι να ειστε προσεκτικοι σε αυτα που λευε για τον Παπανδρεου. Με τις βασεις που αυτος εβαλε (οσο εσεις αλλα και αρκετοι απο το Πασοκ τον αφησατε να κανει), για να γινει ενα πραγματικο Κρατος, πανω σε αυτες τις βασεις πατησατε εσεις ολοι οι επομενοι και κοκκορευοσασταν οτι κατι κανατε.

  3. ; Η πείρα , με αρχές και πολιτικό ήθος, καθώς και η πίστης στην Δικαιοσύνη και τις δημοκρατικές διαδικασίες με τους συμβολισμούς που πρέπει πάντα να εκπέμπονται από τους συγχρονους πολιτικούς μας, για να πάμε μπροστά και να εξυψώσουμε την κοινωνία μας ,Είναι χαραγμένη στην μνήμη και την καρδιά των Δημοκρατών και ενεργών πολιτών της πατρίδας μας …
    Η περίοδος εκείνη των μεγάλων αλλαγών της διακυβέρνησης της Χώρας μας από τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε σταθμός στην πολιτική ιστορία του τόπου μας.
    Μια τέτοια κατάσταση και προσπάθεια χρειάζεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρούσα περίοδο , αλλά επίσης πρεπει
    ν ´αποβάλει τον κωστακαραμανλησμο από το κόμμα του και να μην Τσιγκουνεύεται ν´ αποδώσει εύσημα στην περίοδο 2009-2011 ! .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.