ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μολών λαβέ»

Παφίλης: «Το ΚΚΕ καλεί το λαϊκό κίνημα σε "πειθαρχημένη απειθαρχία"»

«Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις είναι κρίκος σε μια συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη κρατική τρομοκρατία», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας στη Βουλή, όπου συνεχίζεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο σχετικά με τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Ο κ. Παφίλης αναφέρθηκε «στους εκατοντάδες φορείς που εξέφρασαν τη διαφωνία τους. Ακόμα και το δικαστικό σώμα λέει ότι δεν θα παίξει το ρόλο του δήμιου των λαϊκών κινητοποιήσεων», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Θανάσης Παφίλης υποστήριξε πως το νομοσχέδιο «είναι απαίτηση της μειοψηφίας που κατέχει τον πλούτο καταληστεύοντας το μόχθο της πλειοψηφίας. Αυτοί θέλουν σιγή νεκροταφείου», είπε.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους βουλευτές της κυβέρνησης που ανέφεραν πως ο «νόμος θα εφαρμοστεί», επισήμανε πως «όλες οι κατακτήσεις έγιναν μέσα από σκληρές αναμετρήσεις και αιματηρούς αγώνες που κανένας δεν κατάφερε να τους σταματήσει», πρόσθεσε πως το «ΚΚΕ καλεί το λαϊκό κίνημα σε πειθαρχημένη απειθαρχία και θα απαντήσει με δύο λέξεις: "Μολών λαβέ"».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κική 3:19 14/03/2021

    Τι να λέμε τώρα… Μόνο το ΚΚΕ μας λεει την αλήθεια. Οι άλλοι – όλοι! – γενικολογούν, αοριστολογούν και δημαγωγούν.

  2. ΦΕΜΑ 13:21 28/09/2020

    Κ.ΠΑΦΙΛΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΛΟΓΟ !!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΡΤ Η ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ???????????

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.