ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την καλύτερη δυνατή λύση για τα «φτερά» της επίθεσης αναζητά ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Το... κόλπο με Ελία ψάχνει το «τριφύλλι», σταντ-μπάι ο Σαβιέρ

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετές ημέρες από την πορτογαλική αγορά, τον 28χρονο Πορτογάλο εξτρέμ Αντόνιο Σαβιέρ της Τοντέλα και έχει ήδη σε μεγάλο βαθμό «καπαρωμένη» και συμφωνημένη την περίπτωσή του, για τη θέση του δεύτερου ακραίου που θα κινηθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» κρατά σταντ-μπάι την υπόθεση του Σαβιέρ (ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη χθεσινοβραδινή νίκη... παραμονής της Τοντέλα επί της Μπράγκα 1-0), καθώς θέλει να αναζητήσει μέχρι την τελευταία στιγμή (και) κάτι ακόμα καλύτερο στην αγορά, για τα «φτερά» της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και λίγες ημέρες, ο Ρόκα εξετάζει και την περίπτωση του Ολλανδού (άλλοτε διεθνούς) εξτρέμ Ελέρο Ελία, που μένει ελεύθερος στις 6 Αυγούστου από την Μπασακσεχίρ, με την οποία ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής Τουρκίας (έχει ήδη «κλειδώσει» τον τίτλο).

Ο Ελία είναι πλέον 33 χρονών, ωστόσο παραμένει πολύ ενεργός κι έχει «γεμάτες» χρονιές, καταγράφοντας φέτος 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.

Το βασικό «αγκάθι» είναι το αρκετά «αλμυρό» κασέ του, με τον Ρόκα να «ζυγίζει» τα δεδομένα και το κατά πόσο θα είναι εφικτό, να φέρει τα ποσά κοντά στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.