ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ΝΔ

Παπαγγελόπουλος: «Πρωτοφανής, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη»

Για «πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου», κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με δήλωσή του, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ΝΔ, με το οποίο προτείνεται η άσκηση δίωξης σε βάρος του για 8 αδικήματα.

Η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

«Η πλειοψηφία της προκαταρκτικής επιτροπής ολοκλήρωσε τον ευτελισμό του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Αγνόησε για να αποκρύψει τα πορίσματα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου. Προφανώς τρέμει την ανεπάρκεια του πορίσματος Ζαχαρή, σε σύγκριση με το πόρισμα Σοφουλάκη. Κατά πάσα πιθανότητα τα πορίσματα επιβεβαιώνουν τον εκβιασμό που είχε προαναγγείλει φιλοκυβερνητική εφημερίδα και υπέστη ο κ. Ζαχαρής. Δεν αποκλείεται να αποκαλύπτουν και τον εκβιαστή του κ. Ζαχαρή.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αρνήθηκε να μου χορηγήσει αντίγραφα των πορισμάτων των κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη χωρίς μέχρις στιγμής να μου αιτιολογήσει την άρνησή της.

Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Τι δουλειά έχει η μετατροπή της Αγιάς -Σοφιάς από Μουσείο σε τουρκικό Τζαμί.
  με την επικείμενη παραπομπή στην δικαιοσύνη για ένα πλήθος Αδικημάτων που αποδειδονταιι στον πρώην υπουργό κ. Παπαγγελόπουλο ;
  Αντί επιχειρημάτων και απολογισμού των ευθυνών του. , ο πρώην κολλητός του Κώστα Καραμανλή και εργαλείο εξόντωσης της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης υπό τον Τσίπρα και του Παππά, ο Κ. Παπαγγελόπουλος ηθελημενα μπερδεύεται με τα πίτουρα για να γίνει τροφή στις κότες .
  Ετσι έκανε όταν αντί να διελευκάνει τα “ πολλά σκάνδαλα της Novartis” εσκηνοθέτησε σκάνδαλα τάχα μου , ενανριον των πολιτικών του αντιπάλων …
  Ήρθε ο καιρός ξεκαθαρίσουν τα πάντα και ο καθείς από τους παίχτες αυτού του παιχνιδιού
  ν´ αναλάβει και να πληρώσει την ευθύνη του .!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.