Neo

Παιδική χαρά...

Το αυτονόητο, που πολλοί όμως επιλέγουν να αγνοούν, σημειώνει σε ανάρτησή του με την ευκαιρία της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες χθες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής.

«Οι ηγέτες της ΕΕ βαρυγκομούν να αποφασίσουν κυρίως το μίγμα δάνεια/επιχορηγήσεις, σε ένα ήδη συμφωνημένο σε γενικές γραμμές πακέτο στήριξης για την οικονομία λόγω κορονοϊού. Κακώς εκπλησσόμεθα όμως, γιατί έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Ο κάθε παίκτης έχει τον κλασικό του ρόλο, μέχρι να επέλθει ο αναγκαίος συμβιβασμός», σημειώνει, παρατηρώντας μάλιστα ως ‘θετικό’ το γεγονός ότι εν προκειμένω ουδείς αμφισβητεί την αναγκαιότητα αυτού του πακέτου.

«Κάθε διαπραγμάτευση είναι ζόρικη με τις ιδιαιτερότητές της, αλλά σχετικά με το 2010, παιδική χαρά η σημερινή (σ.σ. χθεσινή). Ούτε η χώρα μας υπό άμεση χρεοκοπία, ούτε τα κανάλια να πιέζουν ‘γιατί δεν αποφασίζετε προσφυγή σε μηχανισμό στήριξης’ ο οποίος δεν υπήρχε καν, ούτε αντιπολίτευση στα Ζάππεια και στις επαναστάσεις, ούτε να προσέρχεσαι στις απανωτές Συνοδούς Κορυφής με μοναδικό θέμα την Ελλάδα και να είσαι το μαύρο πρόβατο, ούτε να έχεις τον κάθε Μπορίσωφ να βρυχάται στις Συνόδους ‘πάλι με την Ελλάδα θα ασχολούμαστε’, ούτε να έχεις τους ντόπιους πολιτικούς ψευτόμαγκες να σου λενε μας έφερες το ΔΝΤ», σημειώνει μεταξύ άλλων, θυμίζοντας λίγο το κλίμα προ δεκαετίας όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έπρεπε να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία, έχοντας τους πάντες απέναντί της...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Έτσι ακριβώς !
    Όλοι οι μετά τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργοί που πέρασαν ,
    βρήκαν τα πράγματα Καταφανώς πιο Εύκολα απ´ ότιι εκείνος και οι συνεργάτες του .
    Ο δε Γ. Παπακωνσταντίνου σύρθηκε σε ειδικό δικαστήριο γιατί η αντιπολίτευση τον κατηγόρησε για το μνημόνιο που “εφερε” στην χώρα μας για να μην πτωχευσουμε και επισήμως με στάση πληρωμών ,. Οι κατηγορίες για μια λίστα απεδείχθησαν στο δικαστήριο γεκοίες, ενώ οι ίδιοι έφεραν τα μετέπειτα μνημόνια τους ….
    απλά για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους σε κυβερνήσεις μειοδοσίας .
    Ξεπούλησαν τα πάντα της περιουσίας μας για 100 χρόνια !
    Tώρα προσπαθούν να ξεπουλήσουν και τις συνειδήσεις των δημοκρατών πολιτών μας , ένας όντας τους στα δικά τους κόμματα .
    Ελληνικέ Λαε αφυπνίσουν και χάραξε το μέλλον σου , προοδευτικά,
    Όχι με κερδοσκόπους Ραγκουσηδες ,Ξενογιαννακοπουλου και τα υπόλοιπα πουλημένα κορμιά !

  2. Μεγάλο δίκιο από τον Γιώργο Πεταλωτή..
    Τότε όλοι έβαλαν το κόμμα τους πάνω από την παρτίδα.. Σημάδι η εξουσία..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.