Neo

Περίμενα ουσιαστική αλλαγή…

Την προσδοκία του για μία ουσιαστική αλλαγή στον επετειακό εορτασμό για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με «την ευτυχή αλλαγή» του ενοίκου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Πεταλωτής.
«Ως βουλευτής είχα πάει μία φορά μόνον. Το μόνο στοιχείο εορτασμού της Δημοκρατίας που διαπίστωσα, ήταν η εκδίκηση ενός πλήθους ανθρώπων υπό λογής λογής ανασκαφείσες ιδιότητες, να σουλατσάρουμε στους κήπους όπου κάποτε έπαιζαν οι βασιλόπαιδες. Αντιστασιακός στη δικτατορία υποθέτω ουδείς . Ως μέλος της Κυβέρνησης δεν ξαναπήγα, γιατί πολύ σωστά ο Κάρολος Παπούλιας θεώρησε ότι η κρίση που περνάμε δεν συγχωρούσε αυτό το χωρίς νόημα πανηγύρι», έγραψε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, για να πάει στο σήμερα.
«Μετά την εκ νέου παλινόρθωση προφανώς της Δημοκρατίας κι αφού πρώτα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα με τη ΝΔ ξαναβρήκαμε την κανονικότητα, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές μιας βαριεστημένης και τελείως ντε μοντέ ανταλλαγής φιλοφρονήσεων, που το πιο σοβαρό στοιχείο είναι ο ενδυματολογικός σχολιασμός», σημείωσε, καταλήγοντας με την ελπίδα του από την επόμενη χρονιά «η Προεδρία να ανακαλύψει έναν έξυπνο και σοβαρό τρόπο του πραγματικού εορτασμού που να συνάδει με το νόημα της Δημοκρατίας που ακόμη ψάχνουμε».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.