ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στις Κεχριές Κορινθίας

Πυροσβεστική: Σε 72 ανήλθαν οι πυρκαγιές σήμερα σε όλη τη χώρα

Σε 72 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής. Συνολικά επιχείρησαν: 805 πυροσβέστες, 318 οχήματα, 21 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ και περιοδικά τα εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αναφορικά με τη δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις Κεχριές Κορινθίας, η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώνει ότι, για το συντονισμό από αέρος επιχειρούν δύο (2) Ε/Π του ΠΣ και ένα (1) Ε/Π της ΕΛ.ΑΣ, με τη συνδρομή δύο (2) Ε/Π του Ελληνικού Στρατού, εθελοντών πυροσβεστών, καθώς και υδροφόρων και μηχανημάτων έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές το μεσημέρι στις Κεχριές Κορινθίας είναι σε εξέλιξη, με πολλές διάσπαρτες καύσεις. Συνολικά επιχειρούν 268 πυροσβέστες, 61 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, 10 Ε/Π και 10 Α/Φ. Για το συντονισμό από αέρος επιχειρούν δύο (2) Ε/Π του ΠΣ και ένα (1) Ε/Π της ΕΛ.ΑΣ. Συνδρομή παρέχουν δύο (2) Ε/Π του Ελληνικού Στρατού, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.