ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα φέτα-καρπούζι

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα φέτα-καρπούζι.

Υλικά

  • 3/4 - 1 φλ. τσ. καρπούζι, παγωμένο σε κύβους
  • 1/4 φλ.τσ. φέτα, θρυμματισμένη ή σε κύβους
  • 1/4 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 1/4 κ.γ. ξίδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

Βάζουμε το καρπούζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε το περισσότερο κρεμμύδι (όχι όλο) και τη φέτα.

Βάζουμε το υπόλοιπο κρεμμύδι πάνω από τη φέτα.

Πασπαλίζουμε με βαλσάμικο και σερβίρουμε.

Μπορούμε να σερβίρουμε σε ατομικά μπολ ή να προσθέσουμε υλικά και να σερβίρουμε σε μεγάλο μπολ σαλάτας.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.