Neo

Συνάντηση Αγγελοπούλου-Πατούλη

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, είχε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να αναζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε η Περιφέρεια να συμβάλει στο έργο της Επιτροπής.
Ο κ.Πατούλης ενημέρωσε την κ.Αγγελοπούλου για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην ανακοίνωση για τη σύσταση Μουσείου Φιλελληνισμού, με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», μάλιστα να μιλά για ‘σημαντική πρωτοβουλία’ και να προτείνει τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συμβολής της Επιτροπής στην υλοποίησή της. Σημαντικό μέρος της συζήτησης πάντως, επικεντρώθηκε στον τέταρτο άξονα του έργου της Επιτροπής για το «παράθυρο στο μέλλον».
Δεν είναι τυχαίο ότι στις δηλώσεις της αμέσως μετά η κ.Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην πρόταση της Περιφέρειας για πρωτοβουλίες που εμπίπτουν σε αυτό τον άξονα, σημειώνοντας ότι «συζητήσαμε για το πώς ο κόσμος και ιδιαίτερα ο νέος κόσμος στην Περιφέρεια θα νιώσει το αποτύπωμα της προσπάθειας που θα κάνει η Περιφέρεια για το μέλλον του». Από την πλευρά του ο κ.Πατούλης δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλει σημαντικά προκειμένου να πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις, που «θα αφήσουν διαχρονικά το αποτύπωμά τους και θα αναδείξουν τον ιστορικό, φυσικό και τουριστικό πλούτο της χώρας σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.