ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το αλαλούμ συνεχίζεται»

ΣΥΡΙΖΑ: «Απαγορεύουν μεν τα πανηγύρια αλλά ανοίγουν πτήσεις από χώρες με έξαρση κορωνοϊού»

Για «πρωτοφανές αλαλούμ» που «συνεχίζεται» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την απαγόρευση των πανηγυριών, την ώρα που ανοίγουν οι πτήσεις από χώρες με έξαρση του κορωνοϊού.

«Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό».

«Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από "πύλη εισόδου" και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα. Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Την σωστή εφικτή και απλή απάντηση στις ενέργειες της κυβέρνησης και τον δημαγωγικό τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη δείξει το τρίτο κόμμα στην Βουλή με την πρόταση του :
    Επίδειξη αρνητικού τεστ για τον κορωνοιό με την επιβίβαση σε κάθε μέσον που θα μεταφέρει τους επιβάτες / τουρίστες Στην Ελλάδα , ή στις Συνοριακές εισόδους της πατρίδας μας αν έρθουν οδικώς !
    Ναι ! Στην διατήρηση της τουριστικής περιόδου για τους επαγγελματίες του τουρισμού μας όχι , όμως ενάντια στην ασφάλεια και την υγεία του γενικού μας πληθυσμού !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.