ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Δράμα, όπου βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση

Επιστροφή στην... κανονικότητα της αντιπολίτευσης, για το Κίνημα Αλλαγής, με την Φώφη Γεννηματά να επιτίθεται με δριμύ τρόπο στην κυβέρνηση χθες, από τη Δράμα όπου βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδειών της ανά την Ελλάδα.

Με τις υγειονομικές αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας να βρίσκονται μεταξύ των βασικότερων θεμάτων στην ατζέντα των επαφών της με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Δράμας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επέρριψε μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση, καλώντας την να ‘αλλάξει ρότα’ και επαναφέροντας τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής. Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της, αλλά και τις πρωτοβουλίες που θα έπρεπε, όπως είπε, να αναληφθούν από τη μεριά της κυβέρνησης προκειμένου να στηριχθούν έμπρακτα όλοι οι εργαζόμενοι και ειδικότερα εκείνοι οι κλάδοι της οικονομίας που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

«Στην πρώτη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού», σημείωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, «όλοι τηρήσαμε, και ορθά πράξαμε, όλα όσα είχε επισημάνει η επιστημονική κοινότητα, έτσι μείναμε ασφαλείς και φάνηκε ότι πολύ καλά πράξαμε που τους εμπιστευτήκαμε (...) Στη δεύτερη φάση της πανδημίας, είχα τονίσει ότι μεγαλώνει η ευθύνη της κυβέρνησης να μας κρατήσει ασφαλείς, με ένα συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και βεβαίως την αποτελεσματική εφαρμογή αυτού του σχεδίου», τόνισε, θυμίζοντας ότι είχε ζητήσει παρέμβαση της ΕΕ με ενιαία υγειονομικά πρωτόκολλα. «Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν το πάλεψε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε, κατηγορώντας την επιπλέον για ‘ανεπαρκή και καθυστερημένα’ μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας. «Η χώρα δεν αντέχει άλλα lockdown και ούτε τοπικά lockdown», προειδοποίησε, τονίζοντας ότι για αυτό είχε προτείνει περισσότερα τεστ και καλύτερη οργάνωση από τα κινητά συνεργεία της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας.

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν άκουσε τίποτα από όσα προτείναμε. Η κυβέρνηση επέλεξε τη χαλαρότητα και ελπίζουμε να μην το πληρώσαμε άλλο», κατέληξε με νόημα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Η υποχρεωτική επίδειξης πιστοποιητικού αρνητικού τεστ κορωνοιού των επιβατών που εισέρχονται σε αεροπλάνο , καράβι ή σε οδικά σύνορα της χώρας μας για επίσκεψη ,ή διακοπές .
    ΕΊναι πράγματι, μια δέουσα απάντηση στην Εφησυχαστική Ολιγωρία της Κυβέρνησης και την Οπορτουνιστική θέση , υπέρ του ανεξέλεγκτου τουρισμού που κρατάει η Αξιωματική Αντιπολίτευσης.
    Μπράβο στο Κίνημα Αλλαγής για τις εναλλακτικές σου ιδέες στο σοβαρότατα αυτό πρόβλημα μας !
    Τέλος και στις μαζικές συναθροίσεις αριστεροδεξιοφασηστων σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους ! Όπως τις ξέραμε από τα παλιά. …
    Η ασφάλεια των ευπαθών τάξεων του λαού μας προέχει ακόμη και της οικονομίας του .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.