Neo

Τα συγχαρητήρια του Άδωνι στον Νίκο Κωνσταντόπουλο...

«Viral» έγινε χθες η συνέντευξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αφού ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού «στόλισε» με πολύ βαριές κουβέντες τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον Νίκο Παππά, για την υπόθεση με τα ηχογραφημένα Μιωνή.

Μεταξύ... πολλών άλλων, μίλησε για «ηθική εξαχρείωση», κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως «χρησιμοποίησε το κράτος ως λάφυρο», έκανε λόγο για «δρακογενιά παραγόντων» και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «μοίρασε τις μετοχές του κράτους». Η τοποθέτησή του έγινε αποδεκτή με... ενθουσιασμό στη ΝΔ, σε σημείο τέτοιο που ο Άδωνις Γεωργιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να συγχαρεί δημοσίως τον ιστορικό πρόεδρο του Συνασπισμού.

«Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος είπε για την σκευωρία Novartis και για την σπείρα που μας κυβερνούσε όσα κανένας μας δεν είχε τολμήσει να πει ποτέ. Ένα δημόσιο ευχαριστώ τού αξίζει», έγραψε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Neo πραγματικά δεν ξέρει αν ο Κωνσταντόπουλος θα πρέπει να χαρεί ή να ανησυχήσει από τα συγχαρητήρια του αντιπροέδρου της ΝΔ...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.