LIFESTYLE

Ένα επικό throwback στις χρυσές εποχές της μουσικής και του κινηματογράφου

Αυτές είναι οι πόζες που άφησαν εποχή

Ο κινηματογράφος και η μουσική είναι διαχρονική πηγή έμπνευσης. Άνθρωποι της Τέχνης -και όχι μόνο-παραδειγματίστηκαν από διάσημους σταρ και τις θρυλικές πόζες τους. Πολλοί θαυμαστές μάλιστα τις αντέγραψαν είτε επειδή έχουν αγανακτήσει για το πώς θα ποζάρουν στην επόμενη φωτογραφία τους στο Instagram είτε επειδή αγαπάνε τρελά αυτές τις προσωπικότητες.

Παρακάτω σου έχουμε μερικές μόνο από τις iconic πόζες που πέρασαν στην ιστορία.

1.  Marilyn Monroe με σηκωμένο φόρεμα 

Η Marilyn Monroe πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Sam Shaw για την ταινία “The Seven Year Itch” (1954). Το φόρεμα δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή κοστουμιών William Travilla και φορέθηκε σε μία από τις πιο γνωστές σκηνές της ταινίας.

2.  Madonna κάνει την πόζα Vogue

H Madonna με το τραγούδι Vogue δημιούργησε το πιο μοντέρνο, για εκείνη την εποχή, χορό. Χορεύτηκε για πρώτη φορά στο Sound Factory της Chelsea, ένα club σαν Escuelita.

3. Ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson σε “Toe stand”

O Michael Jackson δημιούργησε αρκετές χορευτικές κινήσεις και πόζες. Η πιο γνωστή και χαρακτηριστική είναι η “Toe stand”, δηλαδή η κίνηση που στέκεται στις μύτες των ποδιών του.

4. Rita Hayworth για την ταινία Gilda

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Gilda, η Rita Hayworth έκανε μια από τις πιο fashion και iconic πόζες. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φοράει δημιoυργία του designer Jean Louis και μόλις είχε πετάξει το ένα της γάντι σε ένα θαμώνα του μαγαζιού και θαυμαστή της.

5. H Sharon Stone στο “Βασικό ένστικτο”

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στη καριέρα της Sharon Stone είναι συγκεκριμένη πόζα για την ταινία “Βασικό ένστικτο”. To συγκλονιστικό είναι ότι στη συγκεκριμένη πόζα δεν φοράει εσώρουχο για χάρη της ταινίας. Πριν λίγο καιρό η ταλαντούχα ηθοποιός επανέλαβε την συγκεκριμένη πόζα στα βραβεία GQ Men of the Year στο Komische Oper στο Βερολίνο της Γερμανίας και της απονεμήθηκε το βραβείο Γυναίκα της χρονιάς.

Πηγή: marieclaire.gr/

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.