ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί

Διαμονή στο λεωφορείο με το οποίο κάνει περιοδείες η Τέιλορ Σουίφτ

Τους τελευταίους μήνες αμέτρητοι τραγουδιστές ακυρώνουν τις συναυλίες τους λόγω του κορωνοϊού. Έτσι μία εταιρεία ενοικίασης οχημάτων αναψυχής στο Τενεσί των ΗΠΑ επινόησε έναν νέο τρόπο για να παραμείνει ενεργή- νοικιάζει στο κοινό λεωφορεία και αυτοκινούμενα, με τα οποία έκαναν περιοδείες διάσημοι τραγουδιστές.

«Έπρεπε να κάνουμε μία στροφή στην επιχείρησή μας» δήλωσε ο Τζόι Χέμφιλ συνιδιοκτήτης, μαζί με τον αδελφό του Τρεντ, της Hemphill Brothers στο Νάσβιλ, η οποία εξυπηρετεί τις ταξιδιωτικές ανάγκες διάσημων καλλιτεχνών εδώ και 40 χρόνια. Δυστυχώς, η επιχείρηση υπέστη μεγάλο πλήγμα στα μέσα Μαρτίου με σταρ όπως ο Post Malone και η Σερ να επιστρέφουν στο σπίτι τους, αφού είχαν νοικιάσει περίπου δώδεκα οχήματα ο καθένας, σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.

Τώρα, έναντι 2.000 δολαρίων τη βραδιά, όσοι επιθυμούν μπορούν να μείνουν μέσα σε ένα από τα πολυτελή τροχόσπιτα που είχαν μεταφέρει στο παρελθόν τις Μπιγιονσέ, Λέιντι Γκάγκα, Τέιλορ Σουίφτ και Ντόλι Πάρτον στις συναυλίες τους.

«Είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων με τροχούς» δήλωσε ο Τρεντ Χέμφιλ. Κάθε λεωφορείο είναι διαφορετικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πελατών, προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.