Neo

Για εμάς δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία…

Να τοποθετηθεί αναλυτικά για το θέμα μετά από τη δημοσίευση της απόφασης και του σκεπτικού της επιφυλάσσεται το Κίνημα Αλλαγής, που στέλνει όμως το μήνυμα πως για την Χαριλάου Τρικούπη, η υπόθεση του Βατοπεδίου ήταν πάντα σκάνδαλο.
«Όπως προκύπτει από σειρά δημοσιευμάτων, η Δικαιοσύνη, με απόφαση του Αρείου Πάγου, επιβεβαιώνει ότι η διαχείριση της υπόθεσης του Βατοπεδίου αποτέλεσε κραυγαλέο σκάνδαλο. Για εμάς δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, εξηγώντας πως ακριβώς για αυτόν τον λόγο το ΠΑΣΟΚ ενεργοποίησε το 2010 όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διερεύνηση και διαλεύκανση του και την απόδοση ευθυνών της κυβέρνησης ΝΔ της περιόδου 2004-2009.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ευτυχώς που η απόφαση του ΣΤΕ συγκράτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από υπουργοποίηση — όπως δημοσιογραφικά κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα — του πρωταγωνιστή στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου Θοδωρο Ρουσόπουλο .
  Θα ήταν η Τελειωτική παραδοχή από τον τωρινό πρωθυπουργό του Κωστακαραμανλησμου.
  Του Δόγματος δηλ. της ΝΔ που έφερε τόσα δεινά στην πατρίδα μας την περίοδο 2004 —2009 !
  Ενός αρρωστημένου τρόπου διακυβέρνησης που υποστήριξε, συνέχισε και μεγένθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας όταν ήρθαν στην εξουσία μετέπειτα !
  Υπενθυμίζω στους αγαπητούς αναγνώστες εδώ, ότι ο Καραμανλής έκλεισε την Βουλή για ν´αποφύγει την έρευνα του Εισαγγελέα Ζορμπά και τα καμώματα της ΝΔ τότε , υπό την έγκριση του Του 3% που διέθετε στον ελληνικό Λαό το ΣΥΡΙΖΑ.
  Και σήμερα έχεις ανθρώπους σαν τον Ραγκούση , την Ξενογιαννακοπουλου και τον Μπίστη να ομιλούν περί κόμματος προοδευτικού που θέλουν την ένωση τους με τους καρεκλοκένταυρους του Τσιπρα , του Καμμένου και του Καραμανλή .
  Βρε Ουστ! Από κει !
  Κύριε Μητσοτάκη ΞΥΠΝΑ !
  αποκήρυξε τον Κώστα Καραμανλή και τα πεπραγμένα του. Στείλε τον σπίτι του !
  ΔΕν έχει θέση μουγκού και Τρισάθλιου Βουλευτή στην Ελληνική Βουλή για να υποθάλπτει όλες τις ατασθαλίες της Δεξιάς και των αποκομμάτων της !

 2. H απόφασης του ΣΤΕ ( ευτυχώς) και απέτρεψε την υπουργοποίηση του Θ. Ρουσόπουλου από τον σημερινό πρωθυπουργό !
  Διαφορετικά θα βλέπαμε το ίδιο έργο όπως αυτό επι πρωθυπουργίας του κωστακαραμανλησμου !
  Άμα λαχει , και κλείσιμο της Βουλής προκειμένου να σκεπαστούν τα σκάνδαλα της ΔΕξιάς ,
  με συνεργάτες Τα νέα αστέρια του Τσίπρα Ραγκούση , Ξενογιαννακοπουλου και Μπίστη.
  Κατόπιν τούτων πρώην πασοκοι που πήραν τα μυαλά σας αέρα επανέλθετε στο σπίτι σας .
  Αυτό της Αλλαγής που είναι και το σωστότερο κίνημα σας , με κυριότερο συντελεστή το κίνημα Δημοκτρατων Σοσιαλιστών και τον Γιώργο Παπανδρέου !

 3. Δεν ήταν η αντίδραση που θα έπρεπε..Ναι συμφωνώ ότι όλα πρέπει να γίνονται την ώρα που πρέπει.. Αλλά ξ περίπτωση του Βατοπεδίου δεν είναι κάτι συνηθισμένο…
  Είναι ένα πολύ ΜΕΓΑΛΟ σκάνδαλο…
  Και γι’αυτό ο Καραμανλής έκλεισε την Βουλή για να παραγραφεί.. Άρα η συμπεριφορά του Κινήματος Αλλαγής..
  Θα πρέπει να ήταν και να είναι ανάλογη…

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.