ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Καλημέρα με... Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα έχει προκαλέσει αίσθηση, ειδικά στο ελληνικό κοινό, αλλά και στην Αγγλία, όπου προβάλουν συνέχεια τον Ελληνα διεθνή αμυντικό.

Η Λίβερπουλ δεν σταματά να... διαφημίζει το Ν.21 και στα social media ευχήθηκε στους ακόλουθούς της καλημέρα με το βίντεο του ταλαντούχου ακραίου οπισθοφύλακα, που φορά για πρώτη φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Παράλληλα οι «κόκκινοι» αποδεικνύουν ότι στηρίζουν πολλά στον Τσιμίκα και έκαναν εξώφυλλο στο facebook τον Ελληνα διεθνή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“Me, from being a kid, I would support Liverpool.” @tsimikas21’s first interview as a Red #LFC #LiverpoolFC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You’ll never walk alone! #Tsimikas #LFC #Prosport @tsimikas21 @liverpoolfc @prosport_gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@tountouris) στις

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League. Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.