ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Κερκόπορτα στον τουρκικό αναθεωρητισμό η συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ

Σταθερά στην προάσπιση της ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων των πολιτών και της χώρας και στις πιο δύσκολες ώρες οι Προοδευτικοί, οι Δημοκράτες, οι Σοσιαλιστές, οι Αριστεροί και ο κάθε Έλληνας στήριξαν σταθερά και αταλάντευτα την Ελλάδα από τον διαχρονικά επιθετικό και με μονομερείς διεκδικήσεις γείτονα.

Ο εξ ανατολών κίνδυνος ήταν και είναι υπαρκτός ασχέτως αν στην εξουσία βρίσκονται οι κεμαλιστές ή οι ισλαμιστές. Και με ένα άρπαγα γείτονα δεν πας να συνομιλήσεις και να διαπραγματευτείς με νοθευμένες τις πάγιες εθνικές θέσεις. Με ατζέντα που ενθαρρύνει τον αναθεωρητισμό Δημοκρατία, κοινωνική απελευθέρωση και σοσιαλισμός χάνουν την αξία τους και την δυναμική τους σε μια χώρα κολοβωμένη και εθνικά ταπεινωμένη.

Ένα δημοκρατικό πατριωτικό αριστερό κίνημα είναι ο καταλύτης για αρραγές εθνικό μέτωπο χωρίς αστερίσκους απέναντι στη τουρκική επιθετικότητα και την δημιουργία νέων τετελεσμένων σε βάρος του Ελληνισμού. Ιδεοληπτικές προσεγγίσεις εμμονές που αντιστρέφουν την πραγματικότητα και μεμψημοιρίες που υποκύπτουν στον άνευ όρων δήθεν συμβιβασμό, δεν βοηθούν στο μεγάλο αγώνα για την ακεραιότητα της χώρας και την ανεξαρτησία της χώρας.

Η μερική συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ αφήνει κερκόπορτες στον Τουρκικό Αναθεωριτισμό και πέραν του πρόσκαιρου εντυπωσιασμού δημιουργεί προβλήματα σε βάρος της χώρας.

Οι ιδεοληψίες και οι ψεύτο-διεθνισμοί μειώνουν το κύρος και την αποτελεσματικότητα του προοδευτικού πατριωτικού αριστερού μετώπου, δίνουν άλλοθι στους ελάχιστους ευτυχώς ενδοτικούς και ενισχύουν την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας.

Όσοι δεν καταλάβουν ότι με ιδεοληψίες δεν μπορείς ούτε να αντιμετωπίσεις την τουρκική επιθετικότητα ούτε καν να έχεις μια σταθερή και σθεναρή διαπραγματευτική γραμμή δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στο προοδευτικό κίνημα!

Στον τυφλό εθνικισμό η προοδευτική απάντηση δεν χωράει στο κουστούμι του ραγιαδισμού.

Απέναντι στον υπαρκτό κίνδυνο από την τουρκική επιθετικότητα δεν χωρούν ιδεοληψίες και όσοι δεν το κατανοούν λόγω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων θα ήταν καλύτερο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να αφήσουν την προοδευτική πατριωτική παράταξη να πρωτοστατήσει και να αποσυρθούν διακριτικά από το προσκήνιο...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.